VitCenKat 10 x 2 cm

Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat hij ’s nachts wakker lag en tevergeefs zijn
best deed het gepieker tot rust te brengen. Thuis en op het werk kost het ons moeite ons te concentreren, ons hoofd voelt vol en we raken sneller geïrriteerd.

Cursus Mindfulness
Deze cursus helpt de bronnen van rust en voldoening te hervinden die we allemaal hebben om met dagelijkse hectiek om te gaan. Wetenschappelijk onderzoek van de laatste 30 jaar toont aan dat er een vorm van geluk en gemoedsrust trainbaar is, die zowel lichaam als geest positief beïnvloedt. Dit bevordert een authentieke levenslust.

Het blijkt mogelijk je stap voor stap te bevrijden uit negatieve emoties zoals angst, stress, somberheid en uitputting. Je kunt leren beter om te gaan met de tegenspoed die je onvermijdelijk tegenkomt.

De valkuil in het Westen is dat we zo hard ons best doen om geluk te vinden dat we de innerlijke rust die we zoeken juist om zeep helpen. Verbeterde concentratie, welbevinden en een gevoel van innerlijke rust zijn de eindcriteria voor deze cursus.


Praktische informatie:

Gratis kennismaking mindfulness op donderdag 24 september 19:30
svp aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De mindfulnesscursus start op 1 oktober 2020, van 19:30-21:30

Even alle data op een rijtje:

1, 8, 15, 22 oktober,
5, 12, 19, 26 november

Gonnie Schuit geeft de mindfulnesstraining in het Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn.
Zij is psychiatrisch verpleegkundige en heeft jarenlang ervaring in mindfulnesstrainingen bij de GGZ in Haarlem.

Lokatie:
Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn
Mgr. Bekkerstaat 6
2223 AR Katwijk aan den Rijn 

­