VitCenKat 10 x 2 cm

Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat hij ’s nachts wakker lag en tevergeefs zijn
best deed het gepieker tot rust te brengen. Thuis en op het werk kost het ons moeite ons te concentreren, ons hoofd voelt vol en we raken sneller geïrriteerd.

Cursus Mindfulness
Deze cursus helpt de bronnen van rust en voldoening te hervinden die we allemaal hebben om met dagelijkse hectiek om te gaan. Wetenschappelijk onderzoek van de laatste 30 jaar toont aan dat er een vorm van geluk en gemoedsrust trainbaar is, die zowel lichaam als geest positief beïnvloedt. Dit bevordert een authentieke levenslust.

Het blijkt mogelijk je stap voor stap te bevrijden uit negatieve emoties zoals angst, stress, somberheid en uitputting. Je kunt leren beter om te gaan met de tegenspoed die je onvermijdelijk tegenkomt.

De valkuil in het Westen is dat we zo hard ons best doen om geluk te vinden dat we de innerlijke rust die we zoeken juist om zeep helpen. Verbeterde concentratie, welbevinden en een gevoel van innerlijke rust zijn de eindcriteria voor deze cursus.

Praktische informatie:
De cursus bestaat uit wekelijks 8 bijeenkomsten van 2 uur.

Er is online ondersteuning in de vorm van meditaties, oefeningen en na te lezen literatuur.
De kosten zijn €199,- per persoon inclusief BTW.

Lokatie
Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn
Mgr. Bekkerstaat 6
2223 AR Katwijk aan den Rijn

Startdatum donderdag 17 oktober 19:30-21:30,
tijdens de eerste bijeenkomst worden de vervolgdata gepland in overleg met de trainer.


Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0612820969 via whatsapp en sms is ook mogelijk.

Betalingsvoorwaarden: de betaling dient 2 weken voor aanvang te zijn voldaan.

­