VitCenKat 10 x 2 cmGratis kennismaking mindfulness op

Donderdag 23 januari 19:30
svp aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..De mindfulnesscursus start op 26 januari 2023, van 19:30-21:30

Adres:

Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn
Mgr Bekkersstraat 6
2223 AR katwijkData voor de cursus:

2, 9, 16 en evt 23 februari
2, 9, 16, 23 en 30 maart

Ben jij nieuwsgierig naar meer verdieping en inzichten in je eigen patronen, thema's, gevoelens en projecties,
dan is deelname aan een groep/workshop uitermate geschikt om hier meer over te ervaren.

Wees welkom een kijkje te nemen op de volgende website: https://www.sameninverbinding.nl/groepen

Open workshops/groepen met vrijblijvende deelname zijn hier te vinden. Graag even een berichtje
wanneer je van plan bent deel te nemen.

Wij bieden met Fysio Yoga een bewegingsvorm aan, waarbij Yoga oefeningen, ontspanning en bewustwording bij elkaar komen. Yoga focust zich op het soepeler maken van onze gewrichten en het bewust worden van ons lichaam en adem.

Dit heeft effect op het bindweefsel waardoor het beweeglijker en actiever wordt. Zo kan er meer flexibiliteit en ontspanning in het lichaam komen. Fysio Yoga heeft raakvlakken met yoga, haptonomie en mindfullness en kan ingezet worden als ondersteuning van een fysiotherapeutische behandeling, arbeidsre-integratie of revalidatie.

In ons drukke alledaagse leven is het bijna een must om ook de stilte te vinden in jezelf. Door bewust je aandacht in het hier en nu naar je lichaam te brengen en je aandacht te focussen in het moment, kan je meer in balans komen.

• Fysio Yoga wordt gegeven in kleine groepen met persoonlijke aandacht, door een van onze ervaren yoga docenten. Deze docenten stemmen de fysioyoga samen met de fysiotherapeut af op uw persoonlijke behoeften en gestelde doelen.

• Het is geschikt voor mensen met spier-en gewrichtsklachten, chronische pijnklachten, burn-out, fibromyalgie, rheuma, MS, kanker, spanningsklachten, slaapproblemen en soortgelijke klachten.

• Er wordt altijd rekening gehouden met ieders bewegingsmogelijkheden en de eventuele beperkingen daarvan.

• Vergoeding in overleg.

• Fysio Yoga wordt ook als preventieve cursus door Zorg en Zekerheid wordt vergoed. Men betaalt dan 105,00 euro voor tien lessen, of 200,00 voor 20 lessen en afhankelijk van het aanvullende pakket dat men heeft wordt een percentage vergoed, dat kan oplopen tot 75%.


Yoga docenten zijn:
Jan Verloop, Elvira Pronk

Voor meer informatie kun je terecht bij Elvira Pronk. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb jij (chronische) pijnklachten? Heb je al het mogelijke geprobeerd om ervan verlost te raken, maar heb je er nog steeds last van?
Dan kan Shockwave Therapie voor jou de oplossing zijn.

Leer hier meer over Shockwave Therapie en EchografieShockwave Therapie en Echografie

Haptonomie workshops

Omdat wij graag ons enthousiasme over haptonomie delen geven wij naast individuele therapie ook workshops.
Heb je dat ook wel eens dat je al JA hebt gezegd terwijl je eigenlijk een NEE voelde? In onze workshop "Grenzen aangeven" gaan we hiermee aan de slag.

Naast onze workshop ‘Grenzen aangeven’ geven wij ook workshops met andere thema’s als ‘Contact maken’ en ‘Voel je lekker voor een groep’’.
Voor meer informatie over onze workshops kunt u contact met ons opnemen of kunt u onze facebookpagina bezoeken.

­